trans.gif

trainers aan boord

Training aan boord is een platform van ervaren trainers die al meerdere jaren samenwerken. Gezamenlijk hebben we de afgelopen jaren een unieke expertise opgebouwd. In de procesbegeleiding van trainingen aan boord en in nautische outdoorsettings staan de persoon en de uitkomsten staan altijd centraal.

Kwaliteit van de trainers

Wij investeren veel in het in duo’s ontwikkelen en uitvoeren van trainingen. Ook aankomende trainers worden uitvoerig ingewerkt en gecoached. Op deze wijze blijven de trainersvaardigheden op het noodzakelijke hoge niveau.

Veiligheidsforum

Alle trainers zijn bovendien gecertificeerd Medical First Aid Responder. Jaarlijkse nascholing en het training aan boord veiligheidsforum borgen de veiligheid aan boord.

Ad Reijbroek

Oprichter en eigenaar van Training aan Boord. Heeft als leidinggevende gewerkt in de commerciële dienstverlening en als interim- en als senior trainer/projectmanager. In 1992 heeft hij samen met Klaas Laan Training aan boord ® opgericht.
Ad: ‘De training aan boord maakt het beste in mensen los. Ik ben steeds weer geboeid om te zien welke weg hun energie als vanzelf neemt’

Stefanie Stam

Stefanie is afgestudeerd als P&O’er en HBO-Psycholoog. In 2005 kwam zij als sloeproeiende psychologe in spé in contact met Training aan Boord. Haar sport en professie heeft ze gecombineerd in een afstudeeronderzoek naar ervaringsgericht leren. Stefanie heeft inmiddels een aantal jaren werkervaring als adviseur bij verschillende HRM-adviesorganisaties. Daarnaast is zij sindskort ook als zelfstandige actief.
Stefanie: ‘De kracht van de ervaring laat zich bijna niet uitdrukken in woorden. Juist daarom: Ervaar het en beleef het!’

Ton Vaes

Zijn expertise ligt in het opzetten, aansturen en begeleiden van HR-ontwikkel-processen. Door Ton’s achtergrond in didactiek, kwaliteit en nautische techniek is hij tevens de praktische trainer bij wie theorie ondersteunend wordt gebruikt.
Ton: 'Trainingaan boord© combineert inhoud met effectief leren. Dat wordt keer op keer bewezen en ik geloof daarom in deze praktische en uitdagende werkvorm'.

Klaas Laan

Als medeoprichter vanaf de start betrokken bij training aan boord. Naast het senior trainerschap is hij tevens werkzaam als managementcoach en analytisch therapeut. Indien dat tot het overeengekomen programma behoort gaat hij samen met de deelnemers op zoek naar de onbewuste aspecten in hun persoonlijke ontwikkeling.
Klaas: ‘De beste ervaringen zijn die waarin je jezelf echt tegenkomt. Ik ga ervoor een omgeving te scheppen waarin de individuele deelnemer geen reden meer ziet om daar om heet te draaien, maar er juist ‘doorheen’wenst/durft te gaan’.

Bert van Baar

Zeevaartschool, leraar Bootbouwschool en MBO in Amsterdam. Het bouwen van een boot verbindt kennis en ervaring met een concreet eindresultaat. Mensen ontwikkelen ‘hands on’ vaardigheden en ontdekken daarbij hun passie. En gaan anders kijken naar projectmatig werken!