trans.gif

klanten

Wij zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. Met spanning en plezier leren we gezamenlijk van onze ervaringen tijdens de training aan boord. De nautische context inspireert en biedt verrassende perspectieven. Daarop voortbouwend coachen we leidinggevenden en teams in de organisatie bij het realiseren van hun doelstellingen.

Business cases

De vraag van het hoofd opleidingen van een Luchtvaartmaatschappij

Kan training aan boord in 25 meerdaagse programma’s ‘leidinggeven voor pursers’, een dag realiseren waarin ze feedback krijgen op hun eigen leidinggevend gedrag. 25 groepen met elk 12 deelnemers.

De uitvoering

Elke woensdag gaat een groep pursers een multidisciplinaire opdracht tegemoet: beman de trainingssloep ‘Kurt Hahn’. Na een toelichting over de taak en de context, zijn ze als team verantwoordelijk voor de uitvoering.

Na 2 ½ uur komen ze een belevenis rijker terug aan de wal. ’s Middags gaan ze voor het verbeteren van de samenwerking. En ja… die 4,8 knoop wordt nu wel gehaald .Een stevige persoonlijke terugkoppeling maakt deze belevenis tot een onvergetelijke ervaring!

Het resultaat

Iedereen gaat naar de volgende dag terug naar het conferentieoord met een eye-opener; wat is het gevolg van mijn eigen leidinggevend gedrag. Het model situationeel leidinggeven krijgt kleur en een persoonlijke betekenis. De dag heeft de impact van het programma op de deelnemers merkbaar vergroot.

business cases

De vraag van een logistiek manager bij een internationaal detailhandelsconcern
lees verder...

De vraag van een afdelingshoofd van de onderhoudsdienst van een staalproducent
lees verder...

De vraag van het hoofd opleidingen van een Luchtvaartmaatschappij
lees verder...

De vraag van een veranderingsmanager van een bank
lees verder...