trans.gif

klanten

Wij zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. Met spanning en plezier leren we gezamenlijk van onze ervaringen tijdens de training aan boord. De nautische context inspireert en biedt verrassende perspectieven. Daarop voortbouwend coachen we leidinggevenden en teams in de organisatie bij het realiseren van hun doelstellingen.

Business cases

De vraag van een logistiek manager bij een internationaal detailhandelsconcern

Het logistieke team verantwoordelijk voor Nederland, België en Groot Brittanie stond voor een complexe logistieke uitdaging. Hogere eisen aan leverbetrouwbaarheid, periodieke contractbesprekingen met leveranciers en kostenbesparingen op voorraadbeheer op diverse locaties vereisten een uitstekende samenwerking. Kan training aan boord onze samenwerking versterken?

De uitvoering

De 2 ˝ daagse training aan boord bestond uit het bemannen van MS ‘de Waddenzee’en op de 2e dag het bouwen van een 4.80 lange boot op een kleine scheepswerf. Door de feedback en inzicht in persoonlijke kwaliteiten werd gewerkt aan de onderlinge acceptatie. De groep was daardoor in staat een slag maken naar het gezamenlijk realiseren van een doel, voldoen aan kwaliteitseisen, accepteren van leiding en het verbeteren van werkwijzen tijdens het bootbouwproces.

Het resultaat

De samen gebouwde skiff pronkt nu in hun logistiek centrum. De training heeft de samenwerking zichtbaar gemaakt. Nu de euforie van de belevenis voorbij is helpt de gemeenschappelijke ervaring om in lastige situaties in het team sneller tot een oplossing te komen. Pure winst aldus de opdrachtgever! We gaan hiermee door!

business cases

De vraag van een logistiek manager bij een internationaal detailhandelsconcern
lees verder...

De vraag van een afdelingshoofd van de onderhoudsdienst van een staalproducent
lees verder...

De vraag van het hoofd opleidingen van een Luchtvaartmaatschappij
lees verder...

De vraag van een veranderingsmanager van een bank
lees verder...